Servicii


Instalaţii electrice

S.C. Somptuos Energy S.R.L. proiectează şi execută instalaţii electrice de joasă tensiune de forţă şi de iluminat, branşamente pentru: spaţii de birouri, spaţii comerciale, hale industriale de producţie, etc.


Toate lucrarile se vor proiecta şi executa conform ultimelor normative în domeniu, utilizându-se doar materiale de calitate superioară, cu certificate de calitate şi agrementare internă.


  • Proiectare şi execuţie de instalaţii pentru iluminat interior sau exterior la: parcări, faţade, drumuri publice, spaţii de agrement.
  • Montare de grupuri electrogene, echipare şi instalare de tablouri electrice.
  • Proiectare si execuţie de branşamente electrice aeriene şi subterane.
  • Proiectare şi execuţie de posturi de transformare, lini electrice aeriene şi subterane cu tensiuni între 0,4kV şi 20kV.
  • Proiectare şi execuţie instalaţii electrice de iluminat şi fortă în spaţii comerciale şi hale industriale

Reţele de voce – date

Sub certificarea MOLEX PREMISE NETWORKS USA vă oferim garanţie, de până la 25 de ani, pe sistemele de cablare structurată realizate integral cu echipamente MOLEX PREMISE NETWORKS.

Soluţii de reţele pentru comunicaţii electronice, voce-date, orientate pe aplicaţie.

Instalaţii de protecţie antiefracţie şi control acces

Proiectăm şi instalăm sisteme de protecţie antiefracţie şi/sau control acces şi pontaj electronic de interior, comerciale sau industriale, şi sisteme de protecţie antiefracţie şi/sau control acces şi pontaj electronic pentru perimetre exterioare. O categorie distinctă de sisteme pentru control acces este cea a sistemelor de control acces

de tip hotelier configurabile atât în varianta centralizată, cât şi în varianta “stand-alone”. Toate sistemele de protecţie antiefracţie şi de control acces pot fi dotate cu echipamente de alarmare acusto-optică, comenzi radio, comunicare evenimente la distanţă, pe fir, sau în sistem gsm, dar şi monitorizare şi memorare locală de evenimente. Echipamentele utilizate sunt produse de calitate superioară cu certificate de conformitate si agrementare internă.

Sisteme de supraveghere, control acces, pontaj, acces hotelier.

Sisteme de semnalizare a incendiilor

S.C. Somptuos Energy S.R.L. proiectează şi execută instalaţii de prevenire şi semnalizare a incendiilor, pentru spaţii comerciale, spaţii industriale şi de birouri, instalaţii profesionale cu monitorizare locala, şi/sau de la distanţă prin legarea la un dispecerat sau în sistem gsm.

Sistemele pot fi prevăzute cu elemente acusto-optice de avertizare şi alarmare în caz de înregistrare de evenimente şi deasemnea cu posibilitatea comandării unor echipamente secundare ce nu fac parte din sistemul de prevenire şi semnalizare a incendiilor, dar pot ajuta la combaterea acestuia şi la sporirea siguranţei personalului, cum ar fi actionarea sistemelor de “stropitoare”, sau a uşilor cu închidere electrică sau electromagnetică. Suntem certificaţi la întocmirea de proiecte şi executarea de instalaţii pentru semnalizare de incendii.

Sisteme convenţionale sau adresabile cu detectoare de: fum, caldură, flacară sau gaze periculoase.

Instalaţii de sonorizare

Proiectăm şi instalăm sisteme de sonorizare de tip “public address” cu o gamă variată a unităţilor de putere, incinte acustice cu transformator, microfoane preamplificate cu selectare de zone, etc.,

Deasemnea oferim sisteme complete de sonorizare pentru săli de conferinţe.

În vederea realizării unor sisteme de sonorizare recomandăm echipamentele profesionale marca Paso, produse în Italia. La cerere se pot realiza soluţii bazate şi pe alte tipuri de echipamente preferate de beneficiari.

Instalatii de sonorizare la spaţii comerciale, hoteluri, terase, spaţii de relaxare.

Instalații de ventilaţie şi de aer condiţionat

Proiectăm şi instalăm sisteme de ventilare şi condiţionare a aerului, de uz comercial şi industrial. În funcţie de aplicaţie şi de necesităţile clientului se recomandă soluţia optimă în ceea ce priveşte proiectarea şi alegerea echipamentelor necesare sistemului.

Instalaţii de ventilare, purificare şi condiţionare a aerului.

Telecomunicații

În rețeaua ORANGE România

efectuam swap-uri SDR HUAWEI

instalari link-uri alcatel mpr

instalari si interventii voce si date (BREEZMAX si WINMAX)

lucrari civile pe site-uri

În rețeaua COSMOTE România

Efectuam swap-uri CDMA HUAWEI

Lucrari civile pe site-uri

În rețeaua VODAFONE România

Instalari si interventii voce si date

Lucrari civile pe site-uri